Haber

Ailesinden 4 kişiyi öldüren polis: Abim sözünü tutmadı

BURSA’nın Orhangazi ilçesinde annesi Bedriye (67), Mehmet (40) ve Remzi (45) kardeşleri ile Fatma Ergüner’i (39) teyzesini tabancayla vurarak öldüren polis memuru Adem Ergüner (30), “Benim Mehmet abi geçen yıl öldürüldü.Benim arabamı da sattı bana ev yapılması için 175 bin lira verdi sözünde durmadı paramı bugünkü değerinden geri istedim 275 bin lira teklif etti. hakkımı kazandığını anladım.”

Olay, dün saat 15.00 sıralarında İznik Gölü yakınlarındaki Çamlıkalan mevkiinde meydana geldi. Bingöl’ün Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görev yapan 6 yaşındaki polis memuru Adem Ergüner, izin alarak eşi ve çocuğuyla birlikte eski görev yeri olan Eskişehir’e gitti. Ailesini buradaki alışveriş merkezinde bırakan Ergüder, Bursa’nın Orhangazi ilçesine geldi. Ergüner, aralarında husumet bulunan ağabeyi Mehmet Ergüener’i telefonla arayarak konuşmak istediğini söyledi. Mehmet Ergüner, annesi Bedriye, ağabeyi Remzi ve teyzesi Fatma Ergüner ile buluşma noktasına gitti. Adem Ergüner burada silahını çekerek aile bireylerine kurşun sıktı. Anne Bedriye, oğlu Remzi ve gelini Fatma Ergüner olay yerinde, Mehmet Ergüner ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ailesini beklemek için önceden olay yerine gelen Adem Ergüner’in ortalıkta dolaştığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

POLİSE TESLİM EDİLDİ Olayın ardından Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim olan Adem Ergüner’in sorgusu sürüyor. Ergüner’in verdiği ilk ifadesinde, “8 yaşımdan beri çalışıyorum. Ailem beni ‘işçi’ olarak görüyor. Müteahhit olan kardeşim Mehmet Ergüner’den ev almak istiyordum. arabamı sattı toplam 175 bin tl verdi ama evimi yapmadı paramı bugünkü fiyatından istedim 275 bin tl teklif etti kabul etmedim çünkü bugünkü değeri Bedriye Ergüner ve oğulları Mehmet, “O gün sattığım arabam 600 bin TL. Hakkımı heba ettiğini anladım. Benim de elim kana bulandı” dedi. Remzi ve gelini Fatma Ergüner’in bugün Orhangazi’de toprağa verilmesi bekleniyor.

Adem Ergüner’in polisteki süreçleri devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu