Haber

Arsenal, Manchester United’a attığı üç golle güldü

İngiltere Premier Lig’in 4. haftasında Mikel Arteta yönetimindeki Arsenal ile Erik ten Hag’ın ekibi Manchester United, dev karşılaşmada kozlarını paylaştı.

Emirates Stadı’nda oynanan ve büyük heyecana sahne olan karşılaşmayı Arsenal, son dakikada atılan gollerle kazandı. Londra ekibi ManU’yu 3-1’lik skorla yenmeyi başardı.

İlk yarı eşitlikle sona erdi

Karşılaşmanın 27. dakikasında Marcus Rashford’un attığı golle konuk ekip 1-0 öne geçerken, ev sahibi ekip 28. dakikada Martin Odegaard’ın attığı golle hızlı bir karşılık verdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

Arsenal 3 golle kazandı

İkinci yarıda her iki takım da birçok pozisyon buldu, Arsenal maçın skorunu 90+6 yaptı. Declan Rice ikinci dakikada 2-1 öne geçti. Yarışmanın 90+11’i. İkinci dakikada sahneye çıkan Gabriel Jesus skoru 3-1 yaparak maçın skorunu belirledi.

VAR kararları etkili oldu

Maçın 60. dakikasında Arsenal’in penaltısı VAR’dan döndü, 88. dakikada Manchester’ın Alejandro Garnacho ile attığı gol VAR kararıyla ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Altay Bayındır da yedekler arasındaydı.

Milli kaleci Altay Bayındır, Manchester United’da ilk kez kadroda yer aldı.

Bu sonucun ardından Arsenal puanını 10’a çıkarırken, Manchester United ise 6 puanda kaldı.

Milli takımın ortasından sonra Arsenal Everton deplasmanında, Manchester United ise Brighton deplasmanında karşılaşacak.

sabanozu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu