Haber

Didim’de Yeni Kavşağın Peyzaj Çalışmaları Tamamlandı

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Didim Belediyesi iş birliği ile Pınar Caddesi ile Atatürk Bulvarı kesişiminde peyzaj çalışmaları tamamlandı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Didim Belediyesi iş birliği ile ilçedeki trafik akışını rahatlatmak, araç sürücüleri ve yayaların güvenliğini sağlamak amacıyla Atatürk Bulvarı ile Pınar Caddesi’nin kesiştiği alana yeni bir kavşak yapıldı. Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan kavşak çevresinde yol ve kaldırım çalışmaları yapıldı. Yaya geçitleri ve tümseklerle bölge vatandaşlar ve sürücüler için daha güvenli hale getirildi.

Kentin ana sınırlarından biri olan Atatürk Bulvarı üzerinde yapılan yeni kavşağa çağdaş ve estetik bir görünüm kazandırılması amacıyla bölgede yürütülen peyzaj çalışmaları Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Didim Belediyesi ekiplerince tamamlandı. Çalışmalar kapsamında kavşak ve çevresindeki refüjlere otomatik sulama sistemleri kurulurken, bölgenin iklimine uygun leylak, mimoza ağacı, şimşir, gazanya, buz çiçeği ve Bodrum papatyası dikildi. Aydınlatma çalışmaları ile kavşak çağdaş ve çağdaş hale getirilmiştir.

ATABAY, “YAYA VE TRAFİK GÜVENLİĞİ İYİ BİR KONUMA GETİRİLMİŞTİR”

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, vatandaşların ve şoförlerin daha inançlı bir semtte yaşamaları için şehrin birçok noktasına değerli dokunuşlar yaptıklarını belirterek, “Halkımızın can güvenliğini sağlamak için Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte. kentimizin en işlek noktalarından biri olan Pınar Caddesi ile Atatürk Bulvarı’nın kesiştiği noktada yayalar ve araçlar. Yeni bir kavşak çalışması gerçekleştirdik. Ayrıca kaldırımlar, yaya geçitleri ve tümsekler yaparak alanı araçlar ve yayalar için daha güvenli hale getirdik. Son olarak yaptığımız çevre düzenleme çalışmasıyla birlikte kavşak alanındaki çalışmalarımız da sona erdi.”

BAŞKAN ATABAY “GÖRSEL ZENGİNLİKLERİMİZ VAR”

İlçede hayata geçirdikleri yeni projelerde her zaman kent estetiğini ön planda tuttuklarını belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Kavşak ve çevresinde yaptığımız peyzaj çalışmalarıyla alanı modern ve estetik bir görünüme kavuşturduk. Bölgenin iklimine uygun leylak, mimoza ağacı, şimşir, gazanya, buz çiçeği ve Bodrum papatyaları dikerek görsel zenginlik kattık. Son olarak otomatik sulama sistemlerinin montajı, yeşillendirme, aydınlatma işleri ile kavşak içi ve çevresindeki tüm çalışmalarımızı tamamladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

korganhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu