Haber

İsrail’den skandal paylaşım! Fotoğrafın arka planında Kur’an-ı Kerim’den bir ayete yer verdiler.

7 Ekim’den bu yana Gazze’ye yönelik saldırılarını sürdüren ve 26 binden fazla Filistinliyi katleden İsrail, bu kez skandal bir paylaşım yaptı. Gözaltındaki Filistinlilerin gözleri bağlı ve kelepçeli fotoğrafını paylaşan İsrail Savunma Bakanlığı, fotoğrafın arka planında Kur’an-ı Kerim’den bir ayete yer verdi.

İSRAİL’DEN BİR SKANDAL HAMLE DAHA

İsrail skandallarına bir yenisini daha ekledi. IDF tarafından gözaltına alınan, arkadan kelepçelenen ve gözleri bağlanan Filistinlilerin fotoğrafı paylaşıldı. Fotoğrafın arka planında Kur’an-ı Kerim’den bir ayet vardı.

“VE TUFAN GÜNAHLARINI DÜŞÜRDÜ”

Jerusalem Post’un haberinde, Kur’an-ı Kerim’deki ayette “ve tufan onların günahlarını silip süpürdü” ifadesine yer verildiği belirtilerek, şöyle devam edildi: “Mesaj açık; ‘Fotoğraftaki kişiler, bunun bedelini ödeyen faillerdir’ gibi skandal bir ifade kullandı. onların günahları’.

FOTOĞRAF KISA SÜREDE VİRAL OLDU

Aynı haberde, “Çarşamba günü sosyal medyada yayınlanan ve Han Yunus’ta İsrail Savunma Kuvvetleri tarafından tutuklanan şüphelilerin kelepçeli ve gözleri bağlı halde görüntülendiği fotoğraf anında viral oldu. Arkalarında da İsrail ve Givati ​​Tugayı’nın bayrakları var. Kuran’dan alıntıların olduğu büyük bir pankart gibi.” yer verildi.

AKSA TAŞKIN OPERASYONUNA GÖNDERDİLER

İsrail gazetesi bunun aynı zamanda Aksa Tufanı Harekatı’na da gönderme olduğunu yazdı. Haberde ayrıca Oryantalist ve Arap dünyası araştırmacısı Adi Cohen’in görüşlerine de yer verildi. Cohen, fotoğrafın anlamını şu sözlerle açıkladı: “Bu manzara onlara Sodom ve Gomorra’yı, hak yoldan ve İslam yolundan sapmayı çağrıştıracak.”

geyveajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu