Haber

Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi, Bilkent Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan depremzedeleri ziyaret etti.

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Bilkent Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan depremzedeleri ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu ve eşi, Kahramanmaraş’ta 10 ili etkileyen asrın felaketinde yaralanan ve tedavi edilmek üzere Bilkent Şehir Hastanesi’ne kaldırılan depremzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastane yetkililerinden de bilgi alan Kemal Kılıçdaroğlu, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, “Selvi Hanım ile birlikte depremden kurtulan ve şu anda hastanede yatan hastaları ziyaret ettik. Hindi.” söz konusu.

Kılıçdaroğlu, depremzedelerin yaşadıkları travmanın izlerini taşıdıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Ölülere Allah’tan rahmet, yaralılara şifalar diliyoruz. Doktor arkadaşlar ellerinden geleni yapıyorlar, uğraşıyorlar. Yoğun bakımda yatan hastalarımız var. Sağlıklarına kavuşmaları en büyük temennilerimizden biri. Bir an önce.Belediyeler çalışıyor, belediye başkanlarımız çalışıyor, hastalara ulaşmaya çalışıyorlar, Altına düşenler var, nitekim insan böyle bir durumda ne diyeceğini bilemiyor. Çok ağrı var gerçekten çok büyük bir acı var az önce bir bayanı ziyaret ederken hıçkırıklarını tutamadı nasıl kurtulduğunu anlatmaya çalıştı hekim arkadaşlarımız ellerinden geleni yapıyorlar. Hastaları tedavi etmek için tüm hekimlere yürekten teşekkür etmek istiyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu