Haber

Mhp Heyeti Yeni Yaşam Alanı ve Kent Meydanında İncelemelerde Bulundu

Mhp Heyeti Yeni Yaşam Alanı ve Kent Meydanında İncelemelerde Bulundu

 

Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilçe yöneticileri, İnegöl Belediyesi’nin yıl sonuna kadar tamamlanması planlanan Yeni Yaşam Alanı ve Kent Meydanı projesini ziyaret ederek inceledi.

İnegöl Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Yeni Yaşam Alanı ve Kent Meydanı projesinin yıl sonuna kadar tamamlanması hedeflenirken, proje önceki gün Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilçe yöneticileri tarafından ziyaret edildi.

MHP HEYETİ PROJEYİ YERİNE İNCELEDİ

Çarşamba günü gerçekleştirilen Meclis Toplantısı’nın ardından Belediye Başkanı Alper Taban, MHP İlçe Lideri Uğur Bayram, ilçe yöneticileri ve MHP’li meclis üyeleri projeyi gezdirdi. İçeri; Kent Meydanı, Nöbetçi Kitabevi, Gastro İnegöl, Kafeterya, Toplantı Salonu, Stand Salonu, 190 araçlık otopark ve Belediye Hizmet Binası’nın bulunduğu alanda MHP heyetine proje hakkında bilgi verildi.

7/24 YAŞAM MERKEZİ

Yeni Yaşam Alanı ve Kent Meydanı projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Lider Alper Taban, 7/24 yaşam merkezi inşa edildiğini vurguladı. Vatandaşların bu projeden her yönüyle faydalanacağını kaydeden Önder Taban, “Burada gençlerimiz, yaşlılarımız, kadınlarımız, çocuklarımız, sanatseverlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, herkese farklı bakıldı. Herkesin faydalanacağı bir yer, herkesin faydalanacağı bir alan var. Tamamlanıp hizmete açıldıktan sonra değeri daha iyi anlaşılacak bir projedir. Bugün Cumhur İttifakımızın değerli ortağı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Liderimiz Uğur Bayram, yönetim kurulu üyeleri ve MHP’li meclis üyelerimizle birlikte bölgeyi ziyaret ederek bilgi verdik. İnşallah en kısa sürede tamamlayıp hep birlikte tekrar hizmete açmak istiyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu