Haber

Trabzonspor, Beşiktaş’a yenildikten sonra kazanmayı unuttu

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş’a deplasmanda 2-0 mağlup olan Trabzonspor, galibiyeti unuttu. Bordo-mavili takım en son 2015 yılında üst üste 4 yenilgi almıştı.

Sezona büyük umutlarla başlamasına rağmen aradığı istikrarı yakalayamayan Trabzonspor, 9 yıl sonra da benzer bir durumla karşı karşıya kaldı. Ligde 5 maç kazanamayan ve son 4 maçından mağlup ayrılan Karadeniz ekibi, en son 2015 yılında üst üste 4 yenilgi almıştı. Bordo-mavili ekip, söz konusu dönemden sonra bu yıl da benzer bir durum yaşıyor.

İlk yarıda çıktığı 11 maçta 24 puan

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Adana Demirspor deplasmanında oynanan maçın ardından Nenad Bjileca’nın yollarını ayırmasının ardından takımın başına geçti. Bordo-mavili ekip, ilk yarı sonuna kadar Avcı yönetiminde oynadığı 11 karşılaşmada 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 24 puan topladı.

İkinci yarıda kazanmayı unuttum

Trendyol Süper Lig’in ikinci yarısına deplasmanda Antalyaspor ile 1-1 berabere başlayan Trabzonspor, ardından gelen 4 karşılaşmayı puansız tamamladı. Karadeniz grubu, evinde Galatasaray’a 5-1, deplasmanda Çaykur Rizespor’a 1-0, evinde Kasımpaşa’ya 3-2, deplasmanda ise Beşiktaş’a 2-0 mağlup oldu. Son 5 karşılaşmada 4 yenilgi ve 1 beraberlik alan bordo-mavili ekip, bu periyotta sadece 1 puan alabildi.

Ligde 4. sıraya geriledi

Trabzonspor, en yakın rakibi Beşiktaş’a deplasmanda 2-0 mağlup olurken, rakibine ise 3. sırayı kaptırdı. Ligin 15. haftasında Beşiktaş’tan üçüncü sırayı alan bordo-mavili ekip, 24. haftada siyah-beyazlılara yenilerek 4. sıraya geriledi.

Avcı, Trabzonspor’un başında bir ilki yaşadı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Karadeniz ekibinin başında geçirdiği 3 sezonda ilk kez üst üste puan alamadığı bir dönem yaşıyor. Avcı, bordo-mavili takımla 2 Süper Kupa ve 1 şampiyonluk kupası olmak üzere kariyerinde 4 karşılaşmayı kaybederek bir ilki yaşadı. Avcı, teknik direktörlük kariyerinde Başakşehir’de görev yaptığı 2010-2011 sezonunda 5 maçlık mağlubiyet serisi yaşadı. – TRABZON

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu