Teknoloji

Twitter doyamıyor: Artık rahat iletişim kurmak da pahalı!

Twitter, platformda mesajlaşan kişilere sınırlama getirdiğini duyurdu. Yaklaşan yeni güncelleme ile kullanıcıların günlük göndereceği bildirim sayısı 500’ü geçmeyecek.

Elon Musk’ın satın alınmasının ardından iki aşamalı SMS doğrulama özelliği ve mavi tiklerin fiyatlandırılması gibi birçok özelliği de devreye sokan şirket, şimdi de gözlerini kullanıcıların birbirleriyle kolayca bağlantı kurmasına dikti.

Twitter yaptığı açıklamada, güvenlik önlemleri dahilinde bu özelliğin hayata geçirilmesine karar verildiğini söyledi. Yapılan açıklamada “Sınırlar, Twitter’ın perde arkasındaki yükünü hafifletiyor ve kesinti sürelerini ve hata sayfalarını azaltıyor. Güvenilirlik adına, aşağıdaki hesap işlemlerine bazı sınırlamalar getirdik.‘ söylendi.

TWİTTER HESABI KULLANICILARI İÇİN MEVCUT LİMİTLER

Doğrudan Mesajlar (günlük):Limit, günde gönderilen 500 makaledir.

Tweetler: Günde 2.400 kağıt. Günlük güncelleme limiti, yarım saatlik aralıklarla daha küçük limitlere bölünür. (Retweetler Tweet olarak sayılır.)

Hesap e-postasındaki değişiklikler:saatte 4.

Aşağıdaki (günlük): Teknik takip limiti günlük 400 adettir. Lütfen bunun yalnızca teknik bir hesap sınırı olduğunu ve agresif takip etmeyi yasaklayan ek kurallar olduğunu unutmayın.

İzleme (hesaba dayalı):Bir hesap diğer 5.000 hesabı takip etmeye başladığında, hesaba özel oranlarda ek takip girişimleri sonlandırılır.

MESAJ HATTINA ULAŞANLAR İÇİN YÜKSELTME ÖNERİLERİ

Twitter tarafından belirlenen yeni iletişim kurallarına göre, 500 mesaj gönderimine ulaştığınızda, hesabınızı Twitter Blue hizmetine yükseltmeniz için bir bildirim paneli açılacaktır.

Hesabını Twitter Blue aboneliğine yükseltmeyi tercih eden kullanıcılar, sınırsız mesajlaşma da dahil olmak üzere diğer tüm hizmetlerden yararlanabilirler. “Ödedikleri bedel sayesinde”kullanabilirler.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu