Teknoloji

Avatar: Frontiers of Pandora’nın Hikaye Fragmanı Yayınlandı

 
Ubisoft’un oyunculara sunacağı açık dünya aksiyon macera oyunu Avatar: Frontiers of Pandora’nın resmi hikaye fragmanı yayınlandı. Yeni fragman bize oyun içi ortamları, karakterleri ve hikayenin bir modülünü gösteriyor.
 
Avatar: Pandora’nın Sınırları çok yakında
 
 
 
Oyuncuların merakla beklediği oyunlar arasında yer alan Avatar: Frontiers of Pandora, bizlere Avatar’ın açık dünyasını sunmayı amaçlıyor. Oyunda RDA olarak bilinen, insanları militarize eden bir şirket tarafından kaçırılıyoruz ve burada on beş yıl geçirdikten sonra özgürlüğümüze kavuşuyoruz.
 
Özgürlüğümüzü kazandıktan sonra doğduğumuz yere hakikat geliyor ve siz artık kendinizi burada bir yabancı olarak görüyorsunuz. Bir yandan alışmak, diğer yandan geçmiş bağlantılarınızı ortaya çıkarmak için adım attığınız bu yolda Pandora’yı RDA’dan korumak zorundasınız. Asıl amaç bunun etrafında dönüyor.
 
Oyunda Far Cry serisinden aşina olduğumuz bir yapı bizi bekliyor. Kullanabileceğimiz çeşitli silahlar mevcut ve bu çeşitli silahlarla farklı düşmanları ortadan kaldırabiliyoruz. Avatar: Frontiers of Pandora 7 Aralık’ta PlayStation 5, Xbox Series, PC (Ubisoft Store aracılığıyla) ve Luna için çıkıyor.
 
Hikaye fragmanı
 
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu