Haber

Bomi Group Türkiye Ülke Müdürü görevine Burcu Tombul atandı

Bomi Group Türkiye Ülke Müdürü görevine Burcu Tombul atandı

 

UPS iştiraki ve sağlık lojistiğinde lider Bomi Group, Bomi Group Türkiye Ülke Müdürü görevine Burcu Tombul’un atandığını duyurdu.

 

Eylül 2020’den bu yana Bomi Group’ta Türkiye ve Rusya Finans Lideri olarak finans yönetiminde aktif rol üstlenen Burcu Tombul, yeni görevinde finans ve yönetim alanındaki engin tecrübesinden yararlanarak sözleşme idareleri ve iş süreçlerini yönetecek. Aynı zamanda Bomi Group Türkiye’nin yıllar içinde kurduğu güçlü müşteri ilişkilerinin sürdürülmesinde ve geliştirilmesinde aktif rol oynayacak olan Tombul, Bomi Türkiye Genel Müdürü Alen Voskericyan’a rapor verecek.

 

Bomi Group Türkiye Ülke Müdürü Burcu Tombul, “Yeni görevim için heyecanlıyım. Bomi Group ailesinin bir parçası olarak, özel ekiplerimize liderlik etmeyi, değerli müşterilerimizle güçlü ilişkiler geliştirmeyi ve Türkiye’deki operasyonlarımızın devam eden başarısına ve büyümesine katkıda bulunmayı sabırsızlıkla bekliyorum. “Birlikte Bomi Group’un sağlık lojistiğinde mükemmellik ve yenilikçilik konusundaki güçlü itibarını sürdüreceğiz ve daha da yükselteceğiz.”

 

Bomi Group, Burcu Tombul’un tecrübesi, kararlılığı ve liderliğinin şirketin devam eden başarısına ve büyümesine katkı sağlayacağını belirtti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu