Yaşam

Eğlence Alanlarıyla Yolcularına Harika Bir Seyahat Şöleni Sunan Dünyanın En İyi Havalimanı

Changi Havaalanı, Singapur’un ana uluslararası havaalanı olarak dünya çapında yüksek bir üne sahiptir. Yolculara konforlu ve keyifli bir deneyim yaşatmak için tasarlanmış pek çok özelliği içinde barındıran havalimanında yeme-içme seçenekleri, alışveriş merkezleri, kapalı bahçeler, eğlence alanları ve sanat eserleri gibi birçok özellik bulunuyor. Gelin birlikte Changi Havalimanı’na bir göz atalım.

Kaynak:https://www.mirror.co.uk/travel/asia-…

Dünyanın en yeterli havalimanlarından biri olarak bilinen Changi Havalimanı ile tanışın. Eğlence parkları, kaydırakları ve tramplenleri bulunan bu havalimanı Singapur’da bulunuyor.

2023 yılında dünyanın en yeterli havalimanı olduğu ve içindeki tesislerin gezginleri kendine hayran bıraktığı açıklandı.

Lunaparka ek olarak, çocuklar için oyun alanları, hatta terminalin üzerinde asılı bir trambolin ve birçok göz kamaştırıcı ışık var.

Ayrıca Changi Havaalanı, dünyanın en büyük kapalı şelalesine ev sahipliği yapmaktadır.

Adını ‘Yağmur Girdabı’ olarak adlandırılan bu şelale, havalimanının merkezinde bulunuyor ve gökkuşağı gibi görünmesi için çok sayıda aydınlatmaya sahip.

Buraya gelen aileler, labirent şeklinde ve egzotik bitkilerle süslenmiş hayvan temalı yürüyüş yolunun keyfini çıkarıyor.

Ayrıca Kanopi Köprüsü yürüyüş için idealdir!

Havaalanları, otogarlar gibi yerlerde çocuklar için rastgele bir aktivite bulmanın zor olduğunu takdir edeceksiniz. Ancak Changi Havalimanı’nda oyun alanları, kaydıraklar ve hatta Kelebek Bahçesi dahil olmak üzere çocukların eğlenebileceği pek çok alan vardır.

Havalimanındaki “Keşif Kaydırağı” hem yetişkinler hem de çocuklar için farklı eğlence biçimleri sunuyor.

Buradaki bazı dükkanlarda ‘vintage’ tarzı eşyaların bulunduğu bir ‘Miras Bölgesi’ de var. Bu sayede kendinizi 1930’ların Singapur’unda gibi hissediyorsunuz…

Kampüsün yaklaşık 951 milyon liraya (yaklaşık 2 trilyon 299 milyar 957 milyon Türk lirası) mal olduğu iddia ediliyor.

Havalimanı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Geçtiğimiz yıllarda restoranların maliyeti, transfer süreleri ve mağazalar gibi birçok etken arasında dünyanın en ağır havalimanları arasında en sorunsuz havalimanları listesinin başında yer alıyordu.

Uzun mesafeli seyahat planlayanlar, 2024 yılında başlayacak uçuşlar için mevcut uçuş maliyetlerine 30 £ (yaklaşık 730 TL) ekleyecek.

Tayland veya Avustralya seyahati için ekonomi koltuğu 84 £’den (2 bin 33 TL) 91 pound’a (2 bin 200 TL) çıkacak.

Bu, dört kişilik bir aile için uçuş maliyetinin 30 sterline yakın olacağı anlamına geliyor.

Ne düşünüyorsun? Yorumlarda buluşalım…

dalamanhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu