Haber

Joe Jonas ve Sophie Turner’ın Sansasyonel Ayrılığına İlişkin İddia Tartışma Yarattı!

Dört yıllık birlikteliğin ardından Joe Jonas ve Sophie Turner’ın sansasyonel ayrılığı devam ediyor. Joe Jonas’ın yıllarca Sophie Turner’ın imajından yararlandığı iddia edildi. Detaylar içeriğimizde. ?

Kaynak:https://www.buzzfeed.com/natashajokic…

Herkes Game of Thrones dizisinin sevimli Sansa’sı Sophie Turner’ı tanıyor.

Başarılı oyuncu, film ve dizilerinin yanı sıra şu sıralar 4 yıllık eşi Joe Jonas’tan ayrılığıyla da gündemde.

Ayrılık haberine alışmaya çalışırken Sophie Turner’ın katıldığı bir partide yaptığı itiraflar gündemimize bomba gibi düştü.

Bahsi geçen habere göre Joe ayrılıklarını duyurmadan önce Sophie tek başına bir partiye katılmış ve bar müdürüne içini dökerek ‘parti’ hayatını ne kadar özlediğini anlatmıştı.

Joe Jonas’ın sürekli ‘parti yapması’ nedeniyle Sophie’den ayrılmak istediği haberi yeni bir iddianın ortaya atılmasına neden oldu.

Bu sansasyonel ayrılık sırasında Joe Jonas’ın, Sophie Turner’ın imajından yıllarca faydalandığı iddia ediliyor.

Sophie Turner, 2020’de Elle dergisinin kapağını süsledi. Dergideki makalesinde, ilk çocuklarına hamileyken Joe Jonas’la olan ilişkisinden bahsetti, ilk buluşmalarının yerel bir barda gerçekleştiğini ve Joe’nun “geri kalanımız kadar çok içtiğini” söyledi.

İddiayı ortaya atan kişi, “Belki de Jonas Brothers’a karşı oldukça kayıtsız biri olarak bu sadece benim önyargımdır ama Sophie-Joe bağı Joe Jonas’ın tanınırlığını arttırdı.” söz konusu.

‘Sonuçta, çıkmaya başladıklarında Sophie hâlâ tüm zamanların en başarılı TV dizilerinden biri olan Game of Thrones’ta başrol oynuyordu.’

“Boşanmalarının ardından magazin dergileri Sophie’yi parti yapmayı seven, Joe’yu da evde kalmayı tercih eden biri olarak resmetti.”

‘Ancak bu kaynaklar, çiftin ilişkisi sırasında Sophie’nin ne kadar ‘evcil’ olduğundan da bahsetti.’

“Joe’nun geçen yıl 33. doğum gününde sarhoş bir TikTok paylaşımı yapmasını görmezden gelin. Sonuçta Sophie kötü bir anne(!) çünkü hiçbir zaman çocuklarıyla birlikte olmuyor.”

Bu tartışma hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu iddiayı ortaya atan kişi haklı mı? Yorumlarda buluşalım. ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu