Teknoloji

JPMorgan Chase çıraklık eğitimine 3,5 milyon dolar yatırım yapıyor

NEW YORK – JPMorgan Chase (NYSE: JPM ), lise öğrencileri ve yetersiz hizmet alan topluluklar için çeşitli çıraklık programlarına Matthew Muench liderliğinde 3,5 milyon dolarlık bir hayırseverlik yatırımı yaptığını duyurdu. Bu girişim, teknolojik gelişmelerden giderek daha fazla etkilenen Amerikan işgücü piyasasındaki beceri açığını kapatmak için tasarlandı.

Yatırım, iş gücü gelişiminin farklı yönlerine odaklanan çeşitli girişimler arasında stratejik olarak dağıtılmıştır:

  • 1 milyon dolar, lise öğrencilerini desteklemek için Yeni Amerika’nın Gençlik Çıraklıklarını Geliştirme Ortaklığına (PAYA) gidecek. Bir başka 1 milyon dolar da Washington Teknoloji Endüstrisi Birliği (WTIA) İşgücü Enstitüsü’nün sektördeki teknoloji yeteneğini ve çeşitliliği artırmaya odaklanan Çıraklık programına tahsis edilecek. – Per Scholas, bu kritik segmentteki iş gücü eksikliğinin giderilmesine yardımcı olacak bir siber güvenlik çıraklık girişimi geliştirmek için 1 milyon dolar alacak. – Son olarak teknoloji, sağlık ve finansal hizmetler gibi hızla büyüyen bölümlerde çıraklık eğitimini teşvik eden Amerika için Çıraklıklar (AFA). 500.000 dolar tahsis edildi

Apprenti’ye yapılan yatırım, yeterince temsil edilmeyen geçmişlere sahip bireyleri hedef alması ve onlara yüksek maaşlı teknoloji rollerine giden yollar sunması nedeniyle özellikle dikkat çekicidir. Bu çaba yalnızca iş gücü gelişimini desteklemekle kalmıyor, aynı zamanda Apprenti’nin varlığını Houston, Dallas ve Atlanta gibi gelişmekte olan teknoloji merkezlerine doğru genişletmeyi de amaçlıyor.

JPMorgan’ın taahhüdü, kurumsal sosyal sorumluluğa proaktif bir yaklaşımı yansıtıyor ve şirketi finans alanında ileriyi düşünen bir kuruluş olarak konumlandırıyor. Bu atılım, JPMorgan Chase’e, teknoloji yaratıcılığını geliştirme girişimlerinden kaynaklanan artan üretkenlik ve yenilikçilik de dahil olmak üzere uzun vadeli faydalar sağlayabilir. Yatırımcılara, dalgalanan geniş piyasa trendleri nedeniyle genel yatırım stratejilerini dikkate almaları tavsiye edilirken, bu yön umut verici görünüyor.

McKinsey’nin araştırması bu tür girişimlerin aciliyetinin altını çiziyor ve 2030 yılına kadar teknolojik ilerlemenin gerektirdiği 12 milyon mesleki geçiş olacağını öngörüyor. JPMorgan’ın çıraklık programlarına yaptığı yatırım, iş gücünü bu kaçınılmaz değişikliklere hazırlamaya yönelik stratejik bir adımı temsil ediyor.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

kucukcekmece-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu