Haber

Kent ve Başkan Dergisi’nin töreninde Bedia Teymur’dan 3 başkana ödül! İşte o isimler

Kent&President Dergisi’nin Kayseri’de gerçekleştirdiği ve tüm Türkiye’yi kapsayan online anket sonuçlarına göre haber.com Genel Yayın Yönetmeni Av. Ödülü Bedia Teymur verdi. Haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur, “Emeklerin ödüllerle onurlandırıldığı zamanlar çok değerli. Elbette ödül için kimse çalışmıyor ama ödülle takdir edilmek çok güzel bir şey. Çok güzel bir organizasyondu. Keşke Katılan ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” söz konusu.

Haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur; Ödülünü Siirt Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın’a, Şanlıurfa Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık adına Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ferhat Bebe’ye ve Şırnak-Görümlü Belediye Başkanı Ruşen Tellioğlu’na verdi.

SİİRT TİLLO BELEDİYE BAŞKANI İDHAM AYDIN ​​KİMDİR?

Siirt’in Tillo ilçesinde doğan Aydın, ilk ve orta öğrenimini Tillo’da, lise öğrenimini ise Siirt’te tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Aydın, Türkiye Petroller A.Ş.’de çalışmaya başladı. Daha sonra 1990 yılında Tillo’da Ulusal Gençlik Vakfı’nın ilçe teşkilatını kurdu. 1994 yılında Refah Partisi’nden belediye başkan adayı olan Aydın, 2015 yılında Tillo’da yapılan ara seçimlerde AK Parti’den Tillo Belediye Başkanı seçildi. Aydın, Kürtçe ve Arapça’yı çok iyi biliyor.

ŞANLUURFA HİLVAN BELEDİYE BAŞKANI ASLAN ALİ BAYIK KİMDİR?

“1961 yılında Hilvan’ın Kepirhisar Köyü’nde doğdu. İlkokulu Kepirhisar’da okuduktan sonra orta ve lise öğrenimini Şanlıurfa’da tamamladı. 1984 yılında çalışma hayatına başlayan Bayık, Hilvan’da Su İşlerinden sorumlu memur olarak çalıştı. Daha sonra Şanlıurfa Belediyesi’ne geçerek belediyenin çeşitli birimlerinde yönetici olarak görev yapmaya devam etti.25 yıl belediyecilik yapan Bayık, iş hayatının yanı sıra eğitimine de devam ederek Harran Üniversitesi Hava bölümünden mezun oldu. Şartlandırma Programı Çalışma hayatında edindiği belediyecilik tecrübelerini hayata geçirmek ve ilçesine hizmet etmek amacıyla 2004 yılında siyasete atıldı. Hayatını halkla iç içe ve entegre bir şekilde sürdüren Bayık, Saadet Partisi’nden Hilvan Belediye Başkanı seçildi. 2009 seçimlerinde ‘Hilvan Aşığı’ sloganıyla aldığı oyların yüzde 28’ini alan parti, girdiği hizmet yolunda birçok ilkeye imza atarak Hilvan’a yenilikler getirdi. 28 Aralık 2010’da AK Parti’ye transfer olan Bayık, belediye başkanlığı döneminde Hilvan’ın geleceğe yönelik kalıcı çalışmalarına imza attı. 2019 Seçimlerinde yeniden aday olan Bayık, yüzde 49,40 oyla üçüncü kez Hilvan Belediye Başkanı seçildi. Aslan Ali Bayık evli ve 6 çocuk babasıdır.

ŞIRNAK GÖZÜMLÜ BELEDİYE BAŞKANI RUŞEN TELLİOĞLU KİMDİR?

1975 yılında Silopi’de doğan Tellioğlu, ilk, orta ve lise öğrenimini Silopi’de tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden 2005 yılında mezun oldu. Silopi bölgesinde enerji ve imalat sektöründe girişimci olan Tellioğlu, ileri düzeyde Kürtçe, orta düzeyde İngilizce bilmektedir. Evli ve 6 çocuk babasıdır. Ruşen Tellioğlu, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti Şırnak Silopi Görümlü Beldesi Belediye Başkanı oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu